2010. november 30., kedd

Kutyatámadás

Hány embernek kell még meghallnia?

2010-11-30 10:47:05

Saját házának udvarán találtak rá egy tormási férfi összemarcangolt holttestére hétfőn - mondta el a Független Hírügynökségnek kedden Váradi Jánosné, a település polgármestere. A 62 éves férfi holttestét egy gyermekét óvodába kísérő asszony fedezte fel, aki egy önkormányzati képviselőnek szólt az esetről. A férfinek nem voltak kutyái, holttestét mégis állatok marcangolták halálra.

Úgy tudni, hogy a rendőrség DNS-mintákat vett falubeli kutyáktól, ezek alapján vizsgálják meg a helyszínen talált állati nyomokat, és próbálják meg azonosítani a támadó kutyát vagy kutyákat. Szemtanú híján azt sem tudni, egy vagy több kutya okozta-e az idős férfi vesztét. A rendőrség egyelőre közigazgatási eljárás keretén belül próbálja meg tisztázni a szerencsétlenül járt ember halálának körülményeit.

Úgy gondolom, igazán kellene már tenni is valamit, nem csak a törvényeket hozni, hanem be is kellene tartatni Őket. Minden héten történik valami hasonló esemény és aki tehetne valamit, az hátradől és azt mondja: Én már alkottam egy törvényt, nekem más dolgom nincs! Pedig van. Annak a törvénynek érévnyt is kellene szerezni, mert a törvénytől még kint járnak a kóbor kutyák és hetente marcangolnak szét valakit. Azt hiszem itt az ideje, hogy a tettek mezeire lépjenek Uraim!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése